Здравейте алфисти,
моля ви за съвет
Относно: Обмислям дали да не си взема Алфа Ромео 33 или 75.
Причините: Бързите ускорения са в кръвта ми. Допреди две седмици карах 1987 БМВ 520i, което продадох. Колата беше гаражна, с екстри, така, че съм имал само положителни впечатления.
Сменял съм следните части: ремък и ролка=80 лв. с труд;
Предни накладки: 50 лв. с труд;
Тапи на двигателя, датчик масло, всички маркучи=230 лв. с труд
Въпросите: 1. Кое е по-надеждно и с по-евтина поддръжка: 33-ка или 75-ца до 1,8. Става въпрос само за бензинови коли, които ще се карат на газ.
2. Има ли майстори дето да им разбират на боксерите, тъй като по принцип се насочвам към Алфа 33, 1,7 8V или 16V, зависи кво се намери.
4. Не правя повече от 6-7 хил. км на година, винаги загрявам двигателя преди да тръгна, по-принцип съм спокоен шофьор, ама понякога ме обземат лудите и обичам за понатисна
Ма, това е когато бързам. Иначе си карам по магистралата със 120+ км/ч.
Цена: мога да отделя до 3000 лв.
Благодаря предварително
моля ви за съвет

Относно: Обмислям дали да не си взема Алфа Ромео 33 или 75.

Причините: Бързите ускорения са в кръвта ми. Допреди две седмици карах 1987 БМВ 520i, което продадох. Колата беше гаражна, с екстри, така, че съм имал само положителни впечатления.
Сменял съм следните части: ремък и ролка=80 лв. с труд;
Предни накладки: 50 лв. с труд;
Тапи на двигателя, датчик масло, всички маркучи=230 лв. с труд
Въпросите: 1. Кое е по-надеждно и с по-евтина поддръжка: 33-ка или 75-ца до 1,8. Става въпрос само за бензинови коли, които ще се карат на газ.
2. Има ли майстори дето да им разбират на боксерите, тъй като по принцип се насочвам към Алфа 33, 1,7 8V или 16V, зависи кво се намери.
4. Не правя повече от 6-7 хил. км на година, винаги загрявам двигателя преди да тръгна, по-принцип съм спокоен шофьор, ама понякога ме обземат лудите и обичам за понатисна

Цена: мога да отделя до 3000 лв.
Благодаря предварително

Comment